Ρέθυμνο

 

Επαφές για θέματα προγραμματισμού αθλητικών υποδομών στο Ρέθυμνο

Συνάντηση με το προεδρείο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου είχε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα προγραμματισμού αθλητικών υποδομών.

Ηράκλειο

 

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, Γιάννης Σχινάς μοιράζεται τις σκέψεις του

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ηράκλειο 3.7.5» του Γιάννη Κουράκη, Γιάννης Σχινάς, μοιράζεται τις σκέψεις του για την Κρήτη και το Ηράκλειο... Μήπως μας φταίει «ο κακός μας … ο καιρός»;

Ελλάδα

 

ΕΟΠΥΥ: Κλειστά για τους ασφαλισμένους όλα τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα για τρεις ημέρες

Δεν θα εξυπηρετούν ασφαλισμένους με παραπεμπτικά του ΕΟΠΥΥ από την Πέμπτη έως και το Σάββατο - Θα εξυπηρετούν κανονικά τους πολίτες στις ιδιωτικές επισκέψεις τους και πληρωμές τους

Χανιά

 

Λογοτεχνική εκδήλωση - αφιέρωμα στον Χανιώτη λογοτέχνη Γιώργη Μανουσάκη

Το Γυμνάσιο Πλατανιά διοργανώνει λογοτεχνική εκδήλωση – αφιέρωμα στο Χανιώτη λογοτέχνη Γιώργη Μανουσάκη (Το 1985 διατέλεσε ο πρώτος διευθυντής του νεοϊδρυθέντος τότε Γυμνασίου Πλατανιά)

Ομορφιά

 

Πώς να αποκτήσετε τη λάμψη της Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez πέρα από μία ταλαντούχα τραγουδίστρια, ηθοποιός και επιχειρηματίας, είναι και μία πανέμορφη γυναίκα που κάθε φορά καταφέρνει να μαγνητίζει τα βλέμματα με τη λάμψη της. 

Χανιά

 

H ΕΠΟΦΕΚ διεκδικεί από τους υποψηφίους Δημάρχους και Περιφερειάρχες

Η Ενωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου(ΕΠΟΦΕΚ) στα πλαίσια του διαλόγου με την Τ.Α. πραγματοποίησε τρείς συναντήσεις -συνεντεύξεις με τους υποψηφίους Δημάρχους  Πλατανιά, Κισάμου και με τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους Ν.Χανίων τις 15,16,17-5-2019.Οι συναντήσεις έχουν βιντεοσκοπηθεί και αναρτηθεί στη ιστοσελίδα της ΕΠΟΦΕΚ( www.epofek.gr) 

Ρέθυμνο

 

Εγκρίθηκαν 48 εκ. Ευρώ για έργα αποκατάστασης από τη θεομηνία στην ΠΕ Ρεθύμνης

Με Απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Στάθη Γιαννακίδη, εγκρίθηκε η ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ)2019 το ποσό των 48 εκατομμυρίων Ευρώ για τα έργα αποκατάστασης από τη θεομηνία, που έπληξε την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης το Φεβρουάριο του 2019.